featuredimageDefault_large Avatar

summerschool!

Wij zijn deze week dicht. Vanwege summerschool, vanaf 26 september zijn we weer open!

Wat houdt summerschool in? goeie vraag! alle jimmy’s uit heel nederland komen bijelkaar om workshoppen te volgen, met elk jaar weer een thema en dit jaar om jongeren zich meer thuis te laten voelen bij jimmy’s!

 

de komende dag ( van 18 tot 21 september) houden Frank en Lucas een blog bij hoe hun het ervaren en wat ze hebben geleerd.

Een kleine introductie van beide bloggers.

 

yo, ik ben Frank Van Hezel, ik ben 22 jaar en zit in mijn 2de jaar en volg de opleidingĀ Social Work aan de Hanzehogeschool te Groningen en ik woon ook in Groningen en ik basketbal bij de groene uilen in Groningen.

ik loop 8 tot 12 uur per week stage bij jimmy’s op de woendsdag en vrijdag de hele dag.

Ik heb voor Jimmy’s als stageplek gekozen omdat ik natuurlijk zelf ook een jongere ben (geweest),
En ikzelf had heel veel baat gehad aan een plek als Jimmy’s, dat was wel iets wat ik in mijn jeugd gemist heb met vragen, onduidelijkheden en een plek waar ik terecht kon om me van de straat te houden.
Al die ‘ervaring’ die ik op heb gedaan tijdens de puberteit, van bijvoorbeeld een scheiding tot aan drugsgebruik tot de gewone dingen zoals dingen doen met vrienden, sporten, etc. wil ik graag delen met anderen die hier baat bij hebben.

En zo hoop ik door en met mijn eigen ervaringen andere jongeren te helpen en een beetje een soort van richting te geven in moeilijkheden die zij ervaren.

En de komende dagen ga ik een kleine blog bijhouden met Lucas.

 

Groetjes, Frank

 

hoii, ik ben Lucas Mulder en ik ben 16 jaar en ik zit in mijn laaste jaar van VMBO zorg en welzijn Dollard College te Woldendorp.

ik ben elke donderdag aanwezig bij jimmy’s en buiten jimmy’s actief met dingen organiseren voor de komende tijd.

ik ben vanaf vorig jaar oktober bij jimmy’s gekomen en ik ben er een beetje blijven hangen en leer er veel nieuwe mensen leren kennen,

het is een fijne plek voor mij waar ik veel kan leren en veel nieuwe grenzen kan leggen.

en ik heb al eerder een blog gemaakt toen ik mee deed met de ramadan, staat hierbij. een aanrader!! šŸ˜‰

en ik ga netzoals Frank komende dagen een blog voor jullie bijhouden!!

 

groetjezzzzz