featuredimageDefault_large Avatar

Examen uitslag 2019

Ken je dat gevoel van denken te winnen maar toch verliezen op het laatste moment? Dat gevoel heb ik. Krijg ik vandaag het verlossende of het pijnlijke telefoontje?

Nadat ik mijn examens had gedaan viel het allemaal wel mee, het gevoel van onzekerheid was er nog niet tot vandaag , vandaag en afgelopen 2 dagen loopt de spanning zowel in huis als in mijn hoofd erg op. Het idee dat je dik bent gezakt of net met 1 tiende of gewoon geslaagd bent is lastig in te schatten.

In de loop van de ochtend kreeg ik een berichtje van RTV Noord met de vraag of ik eventueel een video wilde maken met mijn uitslag die dan voor Facebook werd gebruikt. Ik ging daarna rustig verder met mijn netflix serie kijken maar de concentratie was ver te zoeken.

Bij ons was het geval dat je tussen 11.00 en 13.00 werd gebeld, de klassengroepsapp ging helemaal los. Om half 12 was er nog niemand gebeld, kwamen we erachter dat er een storing was in het invoersysteem en wat dus betekent dat school nog niet kon bellen, toen begonnen de zenuwen wel degelijk te stijgen.

Eindelijk werden om 12 uur de eerste examenkandidaten gebeld en is het aftellen begonnen, ben ik geslaagd of niet? Uiteindelijk ben ik om 12.45 gebeld en het verlossende nieuws gekregen dat ik met vlag en wimpel geslaagd ben. Allemaal goede cijfers waar ik keihard voor heb gevochten en vanaf basis beroeps met leerwegondersteuning naar kader ben opgestroomd en nu door mag naar niveau 4. Wat een prestatie al zeg ik het zelf!

Tot slot wil ik de examenkandidaten die geslaagd zijn van harte feliciteren en de mensen die een herkansing moeten doen heel erg veel succes wensen!